DazzleDania's Page (Facebook)

Dear My Customers / Followers..,
Follow us on facebook ♥
Click 'LIKE' to follow our updated stuffs and events there.

My Page : DazzleDania Stuffs

Link :
http://www.facebook.com/pages/DazzleDania-Stuffs

Wednesday, June 29

DazzleDania Fishes and Cupcake Hair clips

Ikan ni special sebab makan cupcake! huhu

Fishes

Cupcake

Jangan terkejut..ni bukan ikan untuk di buat lauk ye puan-puan. Ikan ni akan melekap cantik di rambut si manja anda..heheh.


Comeyy x Ribbon Cupcake saya design?? Rumit nak buat, tapi puas hati bila dah siap.
Berminat?..macam biasa ble email atau SMS saya ea..

DazzleDania FCB Bobby Pins




Wonderful+Colourful Picture!




Flower Flower Flower!

Cute Love!

Pink Pink Pinky!
Colorful Cross Line!

 Tadaaaa! OMG! My New Craft Ideas.
DazzleDania FCB (Fabric Covered Button).

Cantik and cute x kengkawan?? Anda Berminat?? Senang je email saya dazzledania@gmail.com atau hubungi saya 0176616197 SMS dengan segera.

Bukan Hair clips je kita ble uat dengan DazzleDania FCB, macam2 ada..nanti kan craft saya seterusnya yah!

Tuesday, June 28

Searching ideas for my craft blog...


Tengah searching craft ideas ni..akan update blog ni as soon as possible.

Saturday, June 25

DazzleDania Yoyo Flower Hairclips and Pink Lace Headband

Red Flower

Pink Flower


Hairclip lagi!
Kanak-kanak atau orang dewasa pun ble pakai..Cantik tau! 
Kalau Si ibu dan Si Manja pakai accessories yang sama, pasti mata yang memandang tercuit hatinya..



 

Pink..pink..pink..HEADBAND!!
Kalau Si manja pakai dengan gown mesti nampak comel. 
Sesuai untuk majlis hari jadinya atau apa-apa majlis.

Macam biasa, jika berminat email saya dazzledania@gmail.com atau SMS saya 0176616197.

DazzleDania Japan Organza Flower Hairclip


Black
Blue
orange

Material : Japan Organza, pearl beads, double prong clip.

1 piece RM5.00
12 pieces RM50.00

**Kos penghantaran RM6.00

Cute nyerr!!
Syukur sangat..idea datang melimpah-ruah dalam bulan ni..Tup tap..tup tap..da permintaan dari customer untuk headband yang saya design. Harap2 bertambah rezeki anak saya..
Jom kita pandang-pandang, jeling-jeling.. Mana yang berkenan boleh la buat tempahan.
Jika berminat sila email saya dazzledania@gmail atau SMS saya 0176616197 untuk sebarang pertanyaan.

**Boleh buat tempahan untuk warna lain bergantung pada stok kain yang ada.

Friday, June 24

DazzleDania Yoyo Flower & Ribbon Flower Headband


SOLD OUT!!
 Materials : Cotton, Button, Ribbon & Pearl Beads.

1 Piece RM8.00
3 Pieces RM20.00
**Kos penghantaran RM6.00

Sangat Simple, comel dan menarik!!
Berminat?? Sila hubungi SMS saya 0176616197 atau email saya dazzledania@gmail.com

DazzleDania Japan Organza Flower Headband

Dania wearing Orange Japan Organza Flower Headband


Soft Orange

Blue
Black and green
SOLD OUT!!
Materials : Japan Organza & Pearl beads
1 Piece RM10.00
  5 Pieces RM45.00

**Kos penghantaran RM6.00

Sangat cantik, Cute dan menarik!!
Istimewa untuk anda dan si manja anda.

Jika ada permintaan untuk warna lain, saya akan tunaikan INSYAALLAH,
bergantung pada stok fabrik yang ada.

Jika berminat email saya dazzledania@gmail.com atau SMS saya 0176616197
untuk sebarang pertanyaan.


Thursday, June 23

New Design - DazzleDania Hairclip

Blue Hairclip 001

Pink Hairclip 001


DazzleDania Hairclip

1 Pair RM5.00
12 Pair RM45.00

Klip rambut comel dan menarik!!
Jika berminat sila hubungi saya 0176616197 (Seri)




New Design - DazzleDania brooch


Pink 001

DazzleDania brooch
1 Piece RM1.00
1 Dozen RM10.00
50 Pieces RM45.00

**Kos penghantaran RM4.00

Blue 002

Pink 002

DazzleDania brooch

1 Piece RM1.00
1 Dozen RM10.00
50 Pieces RM45.00

**Kos penghantaran RM5.00




Sangat comel dan menarik!!
Boleh di gunakan sebagai pin tudung/selendang, pin baju kurung kanak-kanak.
Boleh juga di jadikan sebagai Door Gift Majlis cukur jambul, Majlis Hari Jadi, Majlis Perkahwinan dll.

Jika berminat sila hubungi saya 0176616197 ( Seri )