DazzleDania's Page (Facebook)

Dear My Customers / Followers..,
Follow us on facebook ♥
Click 'LIKE' to follow our updated stuffs and events there.

My Page : DazzleDania Stuffs

Link :
http://www.facebook.com/pages/DazzleDania-Stuffs

Wednesday, August 24

Dazzledania Mini Cover Tissue


Dazzledania Mini Cover Tissue sesuai sebagai door gift :

>> Majlis Perkahwinan ( Wedding )
>> Majlis Cukur Jambul
>> Majlis Hari Jadi ( Birthday Party )
>> Hadiah untuk seseorang ( Present for someone special )
etc..

Dazzledania Mini Plain Cover Tissue


Dazzledania Mini Deco Cover Tissue




Dazzledania Mini Printed Cover Tissue




Price : From RM1.50 and above
Material : Flannel & Felt Fabrics
Size : 20cent Tissue
Color : As per request
**Including wrapping, tissue, and thank you sticker.

**minimum order 50 pieces and above.
**Buy More than 100 pieces will gets discount

NOTE : For 100 pieces and above please make order 2 weeks or extra days before delivery..
So i can make your order smoothly.

Please PM me for more details ; > Thanks..Lots of Love!!

Monday, August 22

Felt Deco-Deco


Product : Ballerina with Charm Deco
Untuk hair clips, headband, plush deco, keychain deco, pillow deco, etc.

Bahan : Kain Felt
**Boleh request warna lain

Saiz : 2 x 2 cm
Code : BC015
Per set : 3 pieces
Harga : RM9.00 per set
***Excluding postage / Tidak termasuk wang pos

Red > Pink


Product : Heart Shape Felt Deco
Untuk hair clips, headband, plush deco, keychain deco, pillow deco, etc.

Bahan : Kain Felt ( 2 warna )
** Boleh request untuk warna lain.

Saiz : 20 sen
Code : HS016
Per set : 10 pieces
Harga : RM4.00 per set
***Excluding postage / Tidak termasuk wang pos

Yellow > Green

Red > Pink

Blue > Soft Blue

Product : Google Eye Snail Deco
Untuk hair clips, headband, plush deco, keychain deco, pillow deco, etc.

Bahan : Kain Felt, Ribbon, Google eye.
Saiz : 1.5 x 2.5 cm
Code : GES017
Per set : 2 pieces
Harga : RM5.00 per set
***Excluding postage / Tidak termasuk wang pos

Yellow > Green


Majlis Berbuka Pose bersama Anak-anak Rumah Aman, Shah Alam

Syukur Alhamdulillah..Terima kasih Ya Allah..Sukacita di maklumkan Majlis Berbuka Pose bersama anak-anak Rumah Aman, Shah Alam berlangsung dengan jayanya..Lega terasa hati ni bila semua bejalan dengan lancar.
Dalam 20 orang yang sama-sama mengikuti majlis kami ini dan memberi beberapa sumbangan. Terima kasih kepada rakan-rakan suami ku yang sudi memberi sumbangan. Insyaallah..Tahun depan panjang umo da lagi majlis seperti ini..

Saya mengucapkan ribuan terima kasih juga kepada Blog Zakiah Za Zi Zu yang telah turut serta dalam KASIH SAYANG CRAFT tempoh hari..Di maklumkan kepada beliau barang tersebut telah sampai ke Rumah Aman dengan selamat.


Buku yang di karang oleh beliau sendiri..


Berikut adalah gambar-gambar yang telah saya ambil semalam sewaktu majlis berlangsung di sana...Maaf gambar tak bape nak cantik..huhu..


Haa..ni bidadari saya..huhu..

makcik-makcik yang ikut sama dalam majlis ni..hee
Sepupu Dania..Alesya..
 
Saya telah menyelinap masuk ke tingkat atas..heheh


video

Sementara tunggu waktu berbuka mereka semua berselawat di tingkat atas..

Berbuka dengan beberapa biji kurma dan air kemudian Solat dulu sebelum sambung makan nasi.
Beratur ye adik-adik..jangan rebut2.



Macam biasa baca doa dulu sebelum makan..ikut tatatertib. Lepas makan semua berkumpul untuk dapatkan duit raya masing-masing..huhuhu. Semua anak-anak saya tak sabar nak dapat duit raya..

Sempat gak tu menyelit kat belakang..heheh

Tersenggeh dapat duit raya..Yahuuuu!!

Jeng..jeng..jeng..bantal tu macam kenal jerr..
Tanpa saya sedar air jernih dari kelopak mata hampir menitis kerana gembira melihat anak-anak saya di sana menerima dengan seikhlas hati mereka, hadiah yang saya berikan khas untuk mereka di peluk dengan erat seperti mereka semua memeluk saya dengan erat dengan ucapan terima kasih...sopp..sopp.. ;' }



 " Acik nanti bawak la Dania datang lagi. Saya nak main dengan dia". " Insyaallah nanti acik datang lagi.." Pesanan salah seorang peminat Dania di sana..huhu..



 Tengok la mereka, bukan main suka lagi..siap golek2..

Bye semua kita jumpa lagi ye!!..jerit anak-anak Rumah Aman..Insyaallah panjang umo kami akan ke sana lagi menjenguk mereka.


SYUKUR ALHAMDULILLAH...TERIMA KASIH KEPADA SEMUA!

Friday, August 19

Salam Ramadhan

Dalam beberapa minggu ni ter..bz sikit..huhu da kerr..Nak update macam selalu pun xsempat. 
( 5x update seminggu paling banyak la..hee ) Bahang bulan Syawal plak dah terasa sebabnya lagu-lagu raya dah pun berkumandang kat radio..Kuih raya pun dah beli pastu makan sampai habis tak sempat simpan tuk raya..hee..
Tapi sempat gak godek2, pegang2 gunting dengan glue buat benda orang panggil handphone charm erkk..huhu..

Scroll down tau >>
>
>
>
>
>






Lain macam sikit bentuknyerr..ble terima ke?? huhu  ; >
 Time rajin da je..time malas ..hampehh..


Mula-mula bentuk ni..pastu beberapa minit kemudian..
 



Perubahan dari bentuk yang membosankan kepada bentuk yang tak seberapa nak bling..bling..
Suke x..suke x????

Monday, August 15

Ucapan Takziah..

UCAPAN TAKZIAH KEPADA UNI SEKELUARGA (COLOURFUL CRAFT BY UNI ) DAN

KELUARGA SEPUPUNYA ATAS

PEMERGIAN SEPUPUNYA AKIBAT KEMALANGAN.

SEMOGA ROH BELIAU DI TEMPATKAN DI KALANGAN ORANG-ORANG YG BERIMAN. 

AMIN..SAMA-SAMA KITA SEDEKAHKAN AL-FATIHAH...

Sunday, August 14

Berkat Bulan Ramadhan...Alhamdullilah


Si kecik Dania dengan timbunan bantal..huhu




Alhamdulilah..dengan kesihatan yg baik dan berkat kesabaran di bulan yg mulia ini, bulan Ramadhan..akhirnya berjaya siapkan apa yg dihajat..Dalam 2 minggu ni,saya cuba yg terbaik siapkan 28 bantal khas untuk anak-anak saya di Rumah Aman..
sekarang tunggu masa untuk sampaikan pada mereka. 

Saya ingin berkongsi kegembiraan saya dengan semua... yeeeaaayy!

Kepada yg sudi nak join..DATE LINE tinggal 5 hari sahaja lagi..Kalau dah confirm boleh pos barang secepat yg mungkin ye..








Thursday, August 11

Adorable Luvable Weirdears Bunny waiting to be adopt..

Adorable Luvable Weirdears Bunny waiting you to adopt her..

Cute picture...?? Please scroll down again..



<
<
<
<
<









ISN'T SHE CUTE too???

Come n Adopt Adorable Luvable Weirdears Bunny NOW!
Only Rm35.00 for adoption
**xclude postage

Material : Plain cotton, Printed cotton, Lace, Felt.

COME WITH MISTERY GIFT MATCH WITH ADORABLE LUVABLE WEIRDEARS BUNNY..

HURRY UP! GETS FOR YOUR LOVE ONE OR FOR YOUR OWN PETS..

**Non remarkable item.

Wednesday, August 10

Adorable Luvable Appless Kitty waiting to be Adopt Dazzling around lonely

ALREADY ADOPTED BY SOMEONE LOVELY

Please scroll down for cute viewing..


 >
>
>
>
>
>










ISN'T SHE CUTE???

Come n Adopt Adorable Luvable Appless Kitty NOW!
**xclude postage

Material : Plain cotton, Printed cotton, Lace, Felt.

COME WITH MISTERY GIFT MATCH WITH ADORABLE LUVABLE APPLESS KITTY..

HURRY UP! GETS FOR YOUR LOVE ONE OR FOR YOUR OWN PETS..

**Non remarkable item.