DazzleDania's Page (Facebook)

Dear My Customers / Followers..,
Follow us on facebook ♥
Click 'LIKE' to follow our updated stuffs and events there.

My Page : DazzleDania Stuffs

Link :
http://www.facebook.com/pages/DazzleDania-Stuffs

Tuesday, July 26

DIY Plush Sticker Decoration

SALE SALE SALE!

My Belongs, my decisions....
DIY Plush Deco Stickers 

DPDS boleh kita guna untuk hias ape saje barang yang kita sayang dan hak milik sendiri.

Contohnya..Handphone, MP3, Laptop, dan sebagainya.. Senang je nak guna.
Dah nama pun stickers..jadi kat belakang material ni ada gam/glue..jadi tampal saje pada barang peribadi kesayangan anda untuk nampak lebih UNIK DAN EXCLUSIVE!!

Untuk semua pecinta CRAFT...
Ada banyak DESIGN..JOM KITA TENGOK. 
Dah puas tengok boleh la dapatkannyerr...huhuhu

Love Collection
 Available in 5 colors : Red, Pink, Purple, Blue, Black
 Hurry up! Get your collections now..

Assorted Collections
  Available in 3 design as per picture above..


Gothic Collections
  Available in 4 colors : Brown, Pink, Black, Darkest Black.


Size A4
SOLD OUT!!
 Material : Sebijik cam kain felt cuma nipis dan ada bulu-bulu lembut.
Belah belakang da glue.. 
 Size : Sila Rujuk gambar di atas.

RM 4.00 ( 1 piece )
RM 10.00 ( 3 pieces )
**Tidak termasuk kos penghantaran

Color dan design boleh campur xda masalah...


2 comments:

  1. Dalilah, sila email saya corak dan color - dazzledania@gmail.com

    ReplyDelete